Kedves bentlakók!

Az alábbiakban található az új tanév szobabeosztása. Kérlek nézzétek át és jelezzétek, hogy ha elírást észleltek a neveitekkel kapcsolatosan.

A bentlakásba való beköltözést vasárnap, 2016. szeptember 11-én, javasoljuk. Így alkalmatok nyílik nyugodtan kicsomagolni, a szüleitek is láthatják, hogy mit hova tesztek, illetve lehetőségük lesz Andival meg velem beszélgetni, esetleges kérdéseikre választ kapni. Az udvarra be lehet parkolni, amikor közeledtek a 0364 405 558-as telefonszámon lehet elérni a portást, hogy kinyissa a hátsó kaput.

Az ágyak kiválasztása, elfoglalása az érkezés sorrendjében történik. A becsomagolt ruhamennyiség kapcsán kérlek legyetek mértéktartóak és vegyétek figyelembe, hogy egyrészt korlátolt a szekrénykapacitásunk illetve, azt, hogy úgyis az első hétvégéken gyakrabban mentek haza, bőven lesz alkalmatok behozni azt amire esetleg még szükségetek van.

Egy másik tény amit a figyelmetekbe szeretnék ajánlani az, hogy minden szobából egy lakónak kint lesz a szekrénye a folyóson, lányok esetében a feljáratnál, fiúk esetében pedig a szoba mellett a folyósón.

A tanévnyító ünnepség hétfőn, 2016. szeptember 12-én, lesz a belvárosi unitárius templomban 9 órai kezdettel.

Ezt követkően osztályfőnöki órák lesznek. Ezek lejártával 12-12:30-tól a Dávid Ferenc imateremben tartjuk meg a hagyományos évnyitó bentlakási gyűlésünket, ahol ismertetjük a rendszabályzat fontosabb elemeit.

FIGYELEM: Az új diákok esetében legalább egy szülő résztvétele kötelező. Fontos, hogy a szülök közvetlenül szerezzenek tudomást a szabályzatról, illetve megismerhessék azokat az embereket akiknek a gondjaira bíznak titeket.

Szobabeosztás 2016-2017

FaLang translation system by Faboba