headerx

The Duke of Edinburgh’sInternational Award este un program internațional major, gândit pentru încurajarea tinerilor (cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani) în scopul dezvoltării personale prin perseverență și devotament. Fiecare tânăr trebuie încurajat să se cunoască pe sine, să își descopere interesele, abilitățile și ambițiile personale și să își depășească limitele. Programul a fost lansat în 1956 în Marea Britanie, iar acum este accesibil tinerilor din peste 140 de țări și teritorii. Este deasemenea recunoscut și utilizat de organizații și instituții din toată lumea.

În România lansarea oficială a programului a fost în anul 2013, de atunci având o extindere rapidă. Recunoscând principiile de bază ale programului, Liceul nostru a fost prima instituție maghiară care s-a alăturat programului. La începutul anului 2014 am organizat cursul de Lideri la care au participat 15 profesori din liceul nostru, devenind astfel mentori pentru elevii doritori să participe voluntar la acest program.

 În primăvara anului 2014 am lansat programul în cadrul tinerilor doritori să pornească pe calea autocunoașterii și a dezvoltării. Unii dintre ei au finalizat deja nivelul de bronz și își continuă activitățile pentru nivelul următor. Șase elevi au avut prilejul de a participa la gala regală organizată în toamna anului 2014 unde au primit certificate și insigne de recunoaștere.

x2

            Ca Unitate Award dorim să continuăm încurajarea și motivarea tinerilor în participarea programului Award pentru o societate bazată pe educație, sănătate, egalitate, pentru tineri care știu să își stabilească obiective și au ambiție să depună efort pentru realizarea acestora.

FaLang translation system by Faboba